Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Čt, 9-17 hod. / Pá 9-18 hod. / So 9-12 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Novinky
27.01.2021
Spustili jsme nový a obsáhlejší E-SHOP
Vážení zákazníci,  spustili jsme pro Ván nový e-shop. Věříme, že zjednodušením desigenu a celé aplikace bude Vaše orientace v shopu snadnější. Chcem... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.12.2018 Rybaření
Socioekonomická studie
Mendelova univerzita v Brně vypracovala socioekonomickou studii sportovního rybolovu, číst celé
21.12.2018
Spánek v bivaku?!
Pobyt u vody v bivacích nebo karavanech je nedílnou součástí rybářských výprav desetitisíců rybářů v České republice. číst celé
20.12.2018 Rybaření
NON-STOP rybaření
Non-stop rybaření na svazových revírech je vítaným zpestřením na celé řadě lokalit v letních měsících. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Socioekonomická studie
22.12.2018 Rybaření
Socioekonomická studie
Mendelova univerzita v Brně vypracovala socioekonomickou studii sportovního rybolovu, číst celé
Spánek v bivaku?!
21.12.2018
Spánek v bivaku?!
Pobyt u vody v bivacích nebo karavanech je nedílnou součástí rybářských výprav desetitisíců rybářů v České republice. číst celé
NON-STOP rybaření
20.12.2018 Rybaření
NON-STOP rybaření
Non-stop rybaření na svazových revírech je vítaným zpestřením na celé řadě lokalit v letních měsících. číst celé
Tajný trumf na kapry do ledové vody
19.12.2018 Rybaření
Tajný trumf na kapry do ledové vody
Tajný trumf na kapry do ledové vody: Geniální tekutina z Anglie, která pracuje i v mrazivé vodě! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

 

 

Informace pro zákazníky

Naše prodejny:

  • Kostelec nad Labem
  • Zbraslav - Praha ( bude otevírat )
  • Lysá nad Labem ( bude otevírat )
Facebook

Kde nás najdete

FISHCOM – Rybářské Centrum

Brandýská 936,  277 13

Kostelec nad Labem

Kontakty
Zákaznická podpora - Luboš
Zákaznická podpora - Luboš
Po-Čt, 9-17 hod. / Pá 9-18 hod. / So 9-12 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz