Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Čt, 9-17 hod. / Pá 9-18 hod. / So 9-12 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Novinky
27.01.2021
Spustili jsme nový a obsáhlejší E-SHOP
Vážení zákazníci,  spustili jsme pro Ván nový e-shop. Věříme, že zjednodušením desigenu a celé aplikace bude Vaše orientace v shopu snadnější. Chcem... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.12.2018 Rybaření
Socioekonomická studie
Mendelova univerzita v Brně vypracovala socioekonomickou studii sportovního rybolovu, číst celé
21.12.2018
Spánek v bivaku?!
Pobyt u vody v bivacích nebo karavanech je nedílnou součástí rybářských výprav desetitisíců rybářů v České republice. číst celé
20.12.2018 Rybaření
NON-STOP rybaření
Non-stop rybaření na svazových revírech je vítaným zpestřením na celé řadě lokalit v letních měsících. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Socioekonomická studie
22.12.2018 Rybaření
Socioekonomická studie
Mendelova univerzita v Brně vypracovala socioekonomickou studii sportovního rybolovu, číst celé
Spánek v bivaku?!
21.12.2018
Spánek v bivaku?!
Pobyt u vody v bivacích nebo karavanech je nedílnou součástí rybářských výprav desetitisíců rybářů v České republice. číst celé
NON-STOP rybaření
20.12.2018 Rybaření
NON-STOP rybaření
Non-stop rybaření na svazových revírech je vítaným zpestřením na celé řadě lokalit v letních měsících. číst celé
Tajný trumf na kapry do ledové vody
19.12.2018 Rybaření
Tajný trumf na kapry do ledové vody
Tajný trumf na kapry do ledové vody: Geniální tekutina z Anglie, která pracuje i v mrazivé vodě! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

 

 

Informace pro zákazníky

Naše prodejny:

  • Kostelec nad Labem
  • Zbraslav - Praha ( bude otevírat )
  • Lysá nad Labem ( bude otevírat )
Facebook

Kde nás najdete

FISHCOM – Rybářské Centrum

Brandýská 936,  277 13

Kostelec nad Labem

Kontakty
Zákaznická podpora - Luboš
Zákaznická podpora - Luboš
Po-Čt, 9-17 hod. / Pá 9-18 hod. / So 9-12 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz